• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on jun 28, 2016 in Loyalty Marketing Nieuws, Retail | 0 comments

  Loyale klanten

  Loyale klanten

  Veel bedrijven willen graag hun klanten tot loyale klanten maken. Het ontwerpen en implementeren van een loyaliteitsprogramma is de meest voor de hand liggende stap. Er worden vele onderzoeken uitgevoerd naar de elementen van het loyaliteitssysteem en welke beloningen voor de beste resultaten zorgen. Bij veel acties en promoties speelt geluk een rol (winacties, loterijen), dit zijn vrijwel nooit onderdelen van onderzoeken of loyaliteitssystemen.


   

  Winkans

  Uit een onderzoek van Reczek, Haws en Summer toont aan dat een loyale klant zijn winkans groter acht dan een niet- of minder loyale klant. De onderzoekers hebben zich gericht op promotie acties met willekeurige uitslag (alle deelnemers hebben dezelfde winkans, ongeacht hun koopgedrag). Het onderzoek toont aan dat loyale klanten ervan overtuigd zijn dat zij een grote winkans hebben.

   

   

  loyale-klanten-winkans

   


   

   

  Geluk kun je verdienen

  Een loyale klant heeft niet alleen het idee dat de winkans bij hem groter is, de klant heeft ook het gevoel dat hij dat verdient. De loyale klanten vinden dat ze een speciale behandeling verdienen, waardoor ze ook het gevoel hebben dat ze meer geluk zullen hebben. Loyale klanten waarderen de promotieacties dan ook meer dan andere klanten, omdat ze de winkans groot achten doen ze graag mee.

  loyale-klanten-geluk

   


   

   

  Bied ze de kans

  Er zijn veel verschillende soorten loyaliteitssystemen, vaak worden ze op maat voor de organisatie gemaakt. Het idee achter het loyaliteitssysteem is dat de klant beloond wordt voor zijn gedane aankopen en huidige aankopen waardoor hij de toekomstige aankopen ook bij uw organisatie zal doen. Een belangrijk element van het loyaliteitssysteem is het plezier dat de klant eraan beleefd.

   

   

   

  loyale-klanten-kans


  Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

  Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>