• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Klantkaart systeemOfferte aanvragen

  Klantkaart systeem

   

  Het klantenkaart systeem van DataMatch biedt u een loyaliteitsprogramma waarmee uw klanten kunnen sparen met een klantkaart in uw eigen huisstijl.

  Met het klanten spaarsysteem kunt u klanten belonen voor  aankopen bij uw onderneming. Vervolgens kunt u zelf bepalen bij hoeveel punten de klant deze kan inwisselen. Het inwisselen kan bijvoorbeeld voor een gratis product of voor korting op een product. Zo wordt de klant gestimuleerd om vaker aankopen te doen.  Wat kunt u als met de gegevens van de klant?

  Naast dat uw bedrijf groeit in waarde bij het verzamelen van klantdata, krijgt u ook meer inzicht in het gedrag van klanten. Doordat u weet welke producten de klanten kopen en wanneer ze dat doen, kunt u relevantere aanbiedingen doen. Een andere mogelijkheid om data te verzamelen over uw klanten zijn:

  • Vragen wat de reden van aankoop is;
  • Vragen voor feedback of een positieve review;
  • Vragen via welk medium ze het graagst contact willen hebben.

  Een digitaal klantkaart systeem?

  Een digitaal klantkaartsysteem wordt steeds populairder in de snel veranderde wereld waar technologie een grotere rol speelt. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en sommige mensen willen niet nog een klantkaart in hun portomonnee. Voor die mensen biedt datamatch een digitaal klantkaart systeem aan.

  Dit systeem kan geheel digitaal of in hybride vorm. Met de hybride vorm kan er gebruik worden gemaakt van een fysieke klantkaart pas en een digitale klantkaart. De kracht van het digitaal klantkaart systeem is dat het automatisch omhoog kom in de telefoon van de klanten en dat zelfs zonder dat ze er iets voor hoeven te installeren! Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden?

  Klik de volgende link voor meer informatie over: het digitaal klantkaart systeem.


  digitaal-klantenkaart-systeem


  Een klantkaart systeem voor een winkelgebied of complete stad?

  Wilt u een klantkaart systeem uitrollen voor een groter gebied of meerdere bedrijven? Dat valt ook onder de mogelijkheden bij DataMatch, dat is het zogenaamde Citymarketing. Met Citymarkting kunt u een klantkaart systeem inzetten voor een groot gebied voor verschillende doelstellingen. Sommige steden doe dit om de inwoners van een bepaald gebied te laten winkelen in woongebied of juist om samen te weken als winkeliers en zo meer mensen te krijgen naar de winkelstraat. Voorbeeld hiervan zijn hieronder als cases!

  – Voorbeeld klantenkaartsysteem in een winkelstraat: Citymarketing Reinkenpas

  – Voorbeeld klantkaart systeem in een regio/stad: Citymarketing Boxtelaartjes

   

  Waarom gebruik maken van een klantkaart systeem voor citymarketing?

  Er vind op het moment een grote paradigma shift plaatst waarbij de klant meer behandeld wordt als individu en we naar een maatschappij toegaan van co-creatie. Met een klantkaart systeem kunnen ondernemers in plaats van met elkaar te concurrenten samen te werken, dit is van hoog belang zeker in de hevige tijden voor de winkeliers. Een klantkaartsysteem combineren met citymarketing geeft ook direct inzicht in de wensen en behoefte van de inwoners van een bepaald gebied. Een voordeel hiervan kan zijn, dat de winkelier inzicht krijgt in waar zijn of haar klanten vandaan komen door bijvoorbeeld de postcode van de klanten te registeren.Dan kan je als winkelier zien waar je zogenaamde “witte vlekken” hebt in de regio, plaatsen waar weinig klanten zijn die toch in de buurt van de winkelier zijn en vervolgens kan hier dan gericht marketing gedaan worden om omzet te stimuleren. 


  Meer informatie over het klantenkaart systeem?

  Wilt u meer informatie over klantkaart systeem dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel : 010 462 22 28

  E: info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen