• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Klantentrouw verhogenOfferte aanvragen

  Klantentrouw verhogen

  loyaliteitsprogramma offerte aanvragen
  Naast het opzetten van loyaliteitsprogramma’s en cadeaukaartsystemen, zijn we bij DataMatch ook bezig met andere manieren om klantloyaliteit te bevorderen. Klantentrouw verhogen? Dat kan, op meerdere effectieve manieren!


   

  Klantentrouw verhogen

  Hoe langer uw klanten bij uw bedrijf komen, hoe meer deze klanten waard zijn. Het is namelijk zo dat terugkerende klanten over het algemeen een hoger gemiddeld bestedingsbedrag opleveren dan een willekeurige nieuwe klant. Klantbehoud zou om die reden al hoog op uw prioriteitenlijstje moeten staan.

  Niet alleen leveren klanten geld op door bestedingen, maar ook door het worden van merkambassadeurs. Door middel van social mentions, mond-tot-mondreclame en websites/blogs gaat uw bedrijf viraal en wordt u ineens door veel meer mensen gevonden. Zo schiet de klantwaarde omhoog!

  ROI

  Klantentrouw verhogen

  Klantentrouw verhogen hoeft geen langdradig proces te zijn en ook helemaal niet duur, zoals velen geloven. Wel heeft u enige kennis nodig van doelgroepen, klantgegevens en het doen van communicatie acties. U kunt namelijk met deze drie factoren heel eenvoudig uw doelgroep segmenteren en gericht benaderen. Personalisatie van de communicatie.

   


  Retentie of loyaliteit?

  Hoe gaat u de klantentrouw verhogen? Kiest u voor behoud of emotionele binding? Twee dingen die gelijk lijken, maar een ander doel voeren.

  Met behoud kiest u ervoor om uw klanten terug te laten komen door een scherp geprijsd en uitgebreid aanbod. Een behoudende strategie is gericht op het behouden van “slimme” klanten. Deze blijven dus nog even hangen omdat zij uw aanbod en prijs-kwaliteitverhouding voldoende vinden. Retentiecampagnes worden vaak uitgevoerd als reactie op een aanvallende strategie van de concurrent. Zorgen dat de klanten niet overlopen, maar meer ook niet.

  Met klantentrouw verhogen doet u meer dan alleen uw klanten behouden. U gaat een langdurige relatie aan met uw klant op basis van emotionele binding en merkervaring. Door in te spelen op interesses van klanten en uitingen te personaliseren, voelt een klant zich gewenst. Met een goede strategie voor klantentrouw verhoging, richt u zich dus op de emotionele cortex en bouwt u een goede klantrelatie op. Met een loyaliteitsprogramma kunt u gemakkelijk uw klantentrouw verhogen!

   

  klantbehoud strategie


  Wat wij bieden

  Bij DataMatch bieden wij naast een grote variëteit aan loyaliteitsprogramma’s, ook een strategie waarmee u eenvoudig uw klantentrouw kunt verhogen. Al meer dan 15 jaar helpen wij bedrijven bij het aanpakken van hun loyaliteitsproblemen. Op basis van onze expertise en ervaring, hebben wij de ideale strategie opgesteld voor het verhogen van uw klantloyaliteit.

  Indien u naast de klantbehoud strategie, een van onze oplossingen aanschaft, ontvangt u 25% korting op ons strategisch plan voor klantentrouw!

  Onze oplossingen om uw klantentrouw te verhogen


  Hoe werkt klantentrouw verhogen?

  Lees hieronder de speerpunten van onze strategie voor het verhogen van de klantentrouw. Neem voor meer informatie contact met ons op!

  • Unieke strategie gericht op retentie;
  • Geschikt voor MKB tot aan multinationals;
  • Verhoog het ROI op uw retentiecampagne;
  • In combinatie met één of meerdere van onze oplossingen nu 25% korting!

   

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen