• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on jun 27, 2016 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Kan ik zelf een loyaliteitsprogramma opzetten?

  Kan ik zelf een loyaliteitsprogramma opzetten?

  Wie op Google zoekt op ‘loyaliteitsprogramma ontwikkelen’ of ‘kan ik zelf een loyaliteitsprogramma opzetten’ komt van een koude kermis thuis. Er is zeer weinig informatie over dit onderwerp te vinden. Dit komt omdat een loyaliteitsprogramma erg is subjectief is aan het bedrijf wat het inzet.


  Mogelijkheden

  Er zijn verschillende aanbieders voor loyaliteitsprogramma en elk programma heeft zijn eigen sterke punten. Echter komt het voor dat ondernemers hun eigen programma willen opzetten wat volledig aangepast is aan hun eigen doelstellingen en wensen.

  loyaliteitsprogramma-opzetten-1


  Loyaliteitsprogramma opzetten

  Zelf een loyaliteitsprogramma opzetten doet u niet zomaar even. Op Google is de informatievoorziening omtrent dit onderwerp minimaal. Het komt er dus op neer dat een onderneming vooral op zichzelf aangewezen is.

  Bij het opzetten van een loyaliteitsprogramma heeft u zeker verstand nodig van een aantal zaken. Marketing en sales kennis zijn een pré, maar ook een technische achtergrond is een belangrijke vereiste.

  loyaliteitsprogramma-opzetten-3


  Ken uw sterke punten

  Het belangrijkste is om uw eigen sterke punten te kennen. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om op bepaalde punten hulp te zoeken of een partner in te huren die kan helpen bij de ontwikkeling van een loyaliteitsprogramma.

  In sommige gevallen is het beter om een kant-en-klaar loyaliteitsprogramma in te zetten, dit bespaart u tijd op de ontwikkeling en geld op de ontwikkelingskosten.

  loyaliteitsprogramma-opzetten-2


  Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

  Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma‘s dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens
  Tel     :  010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>