• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on sep 12, 2016 in Geen categorie | 0 comments

  Inspirerende spaarkaart ontwerpen

  Inspirerende spaarkaart ontwerpen

  Een spaarkaart ontwerpen is niet niks. Soms komt u er achter dat u eigenlijk geen idee heeft welke kant u op wilt.
  In deze blog vindt u een aantal inspirerende spaarkaart ontwerpen om u op weg te helpen. Veel plezier met het ontwerpen van uw spaarkaart.


   

  Gall & Gall

  De spaarkaart van Gall & Gall is niet bijzonder in de zin van opvallend. Gekenmerkt door het bekende logo is de klantenkaart goed herkenbaar.

  Gall & Gall heeft gekozen voor een strak, klassiek design. Hierdoor is de spaarkaart niet alleen handig om te hebben, maar ook nog eens mooi voor het oog.

  spaarkaart ontwerpen gall en gall


  Slager automaterialen

  Van wijnhandels tot automaterialen. Klantloyaliteit is overal van toepassing. In tegenstelling tot Gall & Gall, koos Slager Automaterialen juist niet voor een klassiek design.

  De spaarkaart van Slager springt namelijk over bovenuit. Het ontwerp in de kleuren van de huisstijl, wit en blauw, zorgt ervoor dat de kaart makkelijk opvalt tussen alle andere pasjes in uw portemonnee.

  Het toevoegen van wat unieke elementen aan de kaart zorgt ervoor dat deze nog meer opvalt. De klantenkaart van Slager Automaterialen is een perfect voorbeeld van een opvallend spaarkaart ontwerp.

  spaarkaart ontwerpen slager


  Louwman

  Louwman is klant van DataMatch. Via een loyaliteitsprogramma op maat verzamelt Louwman gegevens van haar klanten. Deze gegevens worden gebundeld in het Marketing Dashboard.

  Leden van het programma van Louwman ontvangen de de Louwman Service Card. Deze kaart heeft als slogan: altijd zorgeloos rijplezier.

  De afbeelding op de kaart maken dat gevoel ook duidelijk. Lachende gezichten en lichte kleuren zorgen ervoor dat de kaart een enthousiast gevoel opwekt. Het is dan ook niet voor niks dat Louwman een gigantisch klantenbestand heeft.

  louwman

  Spaarkaart ontwerpen?

  • Aangepast aan uw huisstijl;
  • Past bij uw doelstellingen;
  • Compatibel met verschillende systemen;
  • Leverbaar in combinatie met een loyaliteitsprogramma.

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>