• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on sep 26, 2012 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  ICI Paris XL naar Duitsland

  Deze week opent ICI Paris XL, de eerste winkel buiten de Benelux. De nieuwe winkel komt in het populaire winkel- en vrijetijdscentrum centrum in het Duitse Oberhausen.

  DataMatch heeft ICI Paris XL in het proces begeleid. Met name de verschillen in wet- en regelgeving op het gebied van loyaliteitsprogramma’s (spaarprogramma’s) en het verrijken van klantdata tussen Nederland en Duitsland was een mooie uitdaging, aldus Cora van der Meijde (directeur DataMatch). DataMatch verzorgt al jarenlang de communicatie via verschillende communicatiekanalen voor ICI Paris XL.

  Het is voor DataMatch altijd een uitdaging om samen met ICI Paris XL een concept te ontwikkelen waarbij de klant altijd op een positieve manier wordt verrast. De unieke één op één communicatie met de klant maakt dat ICI Paris XL een sfeer creëert waardoor klanten kunnen genieten van een persoonlijke benadering en luxeproducten tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden.

   

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>