• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  iBeacon PlatvormOfferte aanvragen

  iBeacon Platvorm

   

  iBeacon platvorm

  Opzoek naar een marketingsysteem waarin de data uit de ibeacon technologie omgezet wordt overzichtelijke klantgegevens waarop u kunt sturen?  Datamatch heeft een totaalpakket aan mogelijkheden. Van het uitrollen van de iBeacon technologie gekoppeld aan een effectief systeem waarin u klantgegevens kunt analyseren. Vervolgens kunt u vanuit deze klantdata diverse loyaliteitsprogramma’s  starten.

   


   

  iBeacon Platvorm

  Wat kan een iBeacon platvorm voor u betekenen?

  Drie voordelen van het iBeacon plavorm van Datamatch:

  Meer omzet

  Met de iBeacon technologie is het mogelijk om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers in een winkel of winkelstraat. Door de smartphone van een bezoeker te volgen kan men kijken hoe deze persoon zich door de winkel/winkelstraat beweegt en waar zij stilstaat. Winkels die gebruik maken van iBeacon technologie kunnen op deze manier exact meten in welke producten de klant interesse heeft, zelfs zonder aankoop. Door middel van een push notificatie kunt u de geïnteresseerde klant bereiken.


  Loyaliteit met iBeacon

  De klant kan beloond worden op basis van winkelbezoeken en het aantal minuten dat zij aanwezig is op een bepaalde locatie. Zo kan men bijvoorbeeld denken aan een beloning wanneer een winkel 10 keer bezocht is in drie maanden, een award voor de klant die het langst in het winkelcentrum is geweest of een beursbezoeker die de meeste stands heeft bezocht. Hiernaast een videoclip dat illustreert hoe het MLB stadium iBeacon inzet om kortingcoupons aan loyaliteit te koppelen.

  On/offline

  Het is ook mogelijk om iBeacon on/offline te combineren. Wanneer de klant de winkel binnenloopt heeft men meteen inzicht in de producten die de klant via zijn smartphone op de website/APP heeft bekeken, toegevoegd in de (online) winkelwagen of heeft aangeschaft.

  Bekijk dit voorbeeld om te zien hoe iBeacon ingezet wordt in een honkbalstadium.

   


   

  Meer informatie over iBeacon

  Wilt u meer informatie over het iBeacon platvorm?  Neem dan gerust contact op

  Contactgegevens

  Tel : 010 462 22 28

  E-mail: info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen