Sales Promotions

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze Sales Promotions oplossingen.

De functionaliteit van iBeacon

Het woord iBeacon is een benaming voor apparaten die gebruik maken van Bluetooth Low Energy (BLE) ofwel Bluetooth 4.0. Met iBeacon kan nauwkeurig gemeten worden waar een ander toestel (smartphone) zich bevindt. Naast het nauwkeurig meten van de locatie kunnen er (indien door de gebruiker toegestaan) berichten naar een smartphone worden verstuurd, zogenaamde push notificaties.

Wat kan iBeacon voor u betekenen?

Meer omzet

Met de iBeacon detailhandel technologie is het mogelijk om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers in een winkel of winkelstraat. Door de smartphone van een bezoeker te volgen kan men kijken hoe deze persoon zich door de winkel of winkelstraat beweegt en op welke plekken zij pauzeert. Winkels die gebruik maken van iBeacon technologie kunnen op deze wijze exact meten in welke producten de klant interesse heeft, hiervoor hoeft de klant niet tot een aankoop over te gaan. Indien een klant bijvoorbeeld zonder aankoop de winkel dreigt te gaan verlaten kunt u door middel van een push notificatie de geïnteresseerde klant bereiken en zo mogelijk de concurrentie voor zijn.

Implementatie van de oplossing

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem. Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.”

Kennismaken

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Implementatie

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Testen en live

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Loyaliteit met iBeacon

De klant kan beloond worden op basis van winkelbezoeken en het aantal minuten dat zij aanwezig is op een bepaalde locatie. Zo kan men bijvoorbeeld een beloning sturen naar een persoon die 3x in een maand tijd de winkel heeft bezocht of een award uitreiken aan de beursbezoeker die de meeste stands heeft bezocht. Hiernaast een videoclip dat illustreert hoe een MLB stadium in Amerika iBeacon inzet om kortingcoupons aan loyaliteit te koppelen.

iBeacon detailhandel

Het is ook mogelijk om iBeacon via online en offline kanalen te combineren. Op het moment dat een klant een winkel binnenloopt heeft u namelijk direct inzicht in de aankopen die deze klant heeft gedaan, de producten die zij via zijn smartphone op de website/APP heeft bekeken en eventueel heeft toegevoegd aan de verlanglijst of winkelwagen. U kunt deze informatie gebruiken in het face to face of mobiel benaderen van de klant.

Wat wij schrijven over sales promotions

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

4 + 12 =