Een digitale klantenkaart app kan veel bijdragen aan uw onderneming. Het draagt bij aan een winststijging, een verhoogd engagement en een groter bestand met klantgegevens.

Een digitale klantenkaart app wordt al door veel bedrijven ingezet. In deze blogs een aantal cases van bedrijven die met de spaarkaart applicatie werken.

Pathé

De grootste bioscoopketen van Nederland werkt met een digitale klantenkaart app.

Via de Pathé app en website kan men digitaal kaarten bestellen. Deze kaarten worden omgezet in e-vouchers. Na aanschaf van het ticket, verschijnt er een mail in de inbox. Het e-voucher kan nu gedownload worden.

U kunt de e-voucher uitprinten, maar nog gemakkelijker, u kunt de ticket opslaan in uw telefoon! Via de Wallet app op iOS, voorheen Passbook. En via de Passwallet app op Android, welke u gratis kunt downloaden in de Play Store. U kunt gemakkelijk uw ticket hierin laden. Als u bij de bioscoop komt, dan kunt u gemakkelijk uw ticket via uw smartphone laten scannen en zorgeloos en zonder rijen van uw filmavond genieten.

Ryanair

De Ierse prijsvechter wordt steeds populairder. Naast enorm lage prijzen, biedt Ryanair ook een steeds betere service. En met de inzet van de digitale klantenkaart app, laat het bedrijf ook nog eens zien goed met de tijd mee te gaan.

U kent het vast wel, u moet ‘s ochtends vroeg om 07:00 vliegen. Dat betekent 05:00 op het vliegveld en nog veel vroeger het bed uit. Terwijl u nog half slaapt moet u wel nog even aan de uitgeprinte boarding pass denken. Want anders komt u niet ver.

De oplossing is ideaal. Evenals met de e-vouchers van Pathé, kunt u gemakkelijk uw boarding pass inladen in uw smartphone. Dit zorgt voor meer gemak. De passagier heeft geen stress meer over het vergeten van de boarding pass, want wie gaat er tegenwoordig nog van huis zonder smartphone?

 

De klanten van DataMatch

Wij helpen overal in Nederland onze klanten met het opzetten van een succesvol loyaliteitsprogramma. Onze digitale systemen, werken met de digitale klantenkaart app. Dit omdat het de klant gemak biedt en voor de ondernemer vaak goedkoper uitvalt dan het aanschaffen van duizenden fysieke klantenkaarten.

Wij hebben een groot scala aan bijzondere klanten en hebben genoeg ervaring om elke keer een perfect programma neer te zetten.

Schroom niet en bekijk snel onze succesverhalen! Wellicht bent u de volgende.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf