• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on aug 25, 2016 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Hoe kan ik een spaarkaart ontwerpen?

  Hoe kan ik een spaarkaart ontwerpen?

  Uw eigen spaarkaart ontwerpen is een enorme uitdaging. Er zijn talloze keuzes die gemaakt moeten worden bij het ontwerpen van een spaarkaart, zoals opmaak, formaat, tekst en andere kleine details.

   


   

  Spaarkaart ontwerpen

  Het ontwerpen van de spaarkaart is misschien wel de lastigste stap in het proces. U moet met enorm veel dingen rekening houden. U moet er namelijk voor zorgen dat het ontwerp past bij uw bedrijf, maar ook duidelijk herkenbaar is voor uw klanten en uiteraard is het ook belangrijk dat de kaart functioneel is.

  Een spaarkaart moet meer zijn dan een lust voor het oog. Het is van belang om te weten wat u op de kaart wilt hebben. Bijvoorbeeld de NAW-gegevens van uw klant, een promotionele tekst, uw logo of andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

  Ook heeft u de optie om een fotokader op de pas te plaatsen, zo zijn uw members altijd te herkennen. Het is allemaal afhankelijk van de manier waarop u de klantenkaart in gaat zetten.

  spaarkaart ontwerpen

  Dit is de spaarkaart van onze klant Gossimijne.


  Verschillende systemen

  Een klantenkaart kan op meerdere manieren ingezet worden. Het ontwerp van de kaart is ook deels afhankelijk van het doel. Het moet naadloos op elkaar aansluiten.

  • Show your card : members laten hun kaart zien. Bij dit systeem is het handig om een foto op de pas te laten bedrukken voor snelle identificatie;
  • Scan : met dit systeem registreert u de klantenkaart met een scanner. Een klantfoto is overbodig, maar de pas moet ruimte hebben voor een barcode of QR-code;
  • Swipe : dit is een oud systeem wat binnenkort niet functioneel meer is. Swipe your card. Hierbij gebruikt de kaart een magneetstrip om gelezen te worden. Met de komst van moderne kassasystemen en nieuwe PIN-terminals, is de magneetstrip binnenkort passé.

  spaarkaart maken


  Systemen van DataMatch

  Systemen van DataMatch zijn klaar voor de toekomst. U kunt de aanschaf van uw spaarkaart niet alleen bij ons doen, wij kunnen voor u namelijk ook een perfect loyaliteitsprogramma leveren.

  Met dit systeem beloont u klanten, bindt u klanten en communiceert u heel gemakkelijk met uw doelgroep. Dit systeem is te combineren met zowel een fysieke klantenkaart als een digitale spaarkaart, deze werkt via de eWallet op een smartphone.
  digitale-klantenkaart

  Wilt u ook een spaarkaart?

  Laat ons uw spaarkaart ontwerpen!

  • Aangepast aan uw huisstijl;
  • Past bij uw doelstellingen;
  • Compatibel met verschillende systemen;
  • Leverbaar in combinatie met een loyaliteitsprogramma.

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>