Evenementen

Inzicht in de bezoekers en no shows op uw evenementen

Hoe werkt het event registratiesysteem?

De genodigden ontvangen een uitnodiging per e-mail met aan/afmeldlink. Na aanmelding ontvangen zij een bevestiging met het (mobiele) e-ticket. Dit ticket zorgt ervoor dat de registratie op evenementen soepel verloopt. Men scant de QR-code en krijgt toegang.

Wanneer gewenst kunnen wij een koppeling maken met de labelprinter, zodat bezoekers direct een kledingvriendelijk satijnen naamlabel krijgen. U heeft gedurende het gehele event inzicht in de aanwezigen en kan hier tijdens en na afloop van het event uw communicatie op afstemmen.

Evenementen module

Onze Evenementen module voor eventregistratie is zodanig ingericht dat u ten alle tijden inzicht heeft in de bezoekers van uw evenementen. Tevens is de module te koppelen aan de iPad zuil en een labelprinter, waardoor u gedoe met naamkaartjes en uitgeprinte aanmeldformulieren kunt voorkomen.

Dankzij de digitale insteek van het event registratiesysteem verloopt het aanmeldproces snel en vloeiend. De module is ook inzetbaar voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een digitale klantenkaart of als activatiemiddel, waarbij u loyale klantactiviteit kunt belonen.

Voordelen van de digitale Evenementen module

  • Makkelijk inzetbaar
  • Snelle en digitale aanmeldprocessen
  • Gemak voor de gebruiker: e-ticket direct op je smartphone
  • Direct klantdata verzamelen voor marketing doeleinden
  • Inzicht in bezoekers/gasten via het dashboard
  • Mogelijkheden voor het koppelen van een e-mailmodule

Klantcases

Wij faciliteren o.a. MKB Rotterdam met ons event registratiesysteem. Voor netwerkevenementen bij Diergaarde Blijdorp, Hotel Inntel, Holland Casino en Ahoy Rotterdam is het systeem succesvol ingezet.

Meer weten over event registratie?

14 + 1 =

Implementatie van de oplossing

Dankzij de digitale insteek van het systeem verloopt het aanmeldproces snel en vloeiend. De module is ook inzetbaar voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een digitale klantenkaart of als activatiemiddel, waarbij u loyale klantactivteit kunt belonen.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf