• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on jan 11, 2013 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Spaarprogramma: minder dan 25 euro per maand!

  DataMatch start het nieuwe jaar met uitbreiding van het huidige dienstenpakket.

  Al meer dan een decennium zijn wij voor veel klanten de partner voor: spaarprogramma’s (loyaliteitsprogramma’s) en bijbehorende spaarkaarten!

  Tot enkele maanden geleden konden we alleen de middelgrote en grote bedrijven bedienen met een spaarprogramma. Met spaarprogramma’s gekoppeld aan de ERP-systemen of kassasystemen van de retailer brengen we het volledige koopgedrag van de consument in kaart. Middels een dashboard kan de marketeer of retailmanager snel en eenvoudig de juiste groep segmenteren en selecteren voor een mailing, waarbij het meest effectieve communicatiemiddel inzichtelijk worden gemaakt.

  Sinds enkele maanden kan DataMatch ook spaarprogramma’s voor kleine en middelgrote retailers opzetten. Tevens zijn de spaarprogramma’s zeer geschikt voor winkeliersverenigingen en franchiseorganisaties die werken met verschillende kassasystemen. Voor minder dan € 25 per maand kunnen we al een volledig spaarprogramma opzetten met een mailingtool waarmee u professionele emails naar uw prospects kan sturen. Meer informatie over deze versie van ons marketing dashboard vindt u hier.

  Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide spaar app ontwikkeld welke geheel in uw eigen huisstijl opgemaakt kan worden.

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Een loyaal 2013 toegewenst!

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>