Sparen

Snel aan de slag met uw eigen spaarprogramma

Meer weten?

7 + 9 =

EasyConnect Sparen

Sparen met EasyConnect biedt een kant en klare spaaroplossing voor zowel fysieke als digitale spaarkaarten. Het systeem vraagt om een eenmalige inschrijving van de klant met naam en e-mailadres. Deze registratie kan online, via uw website, of op locatie, bij u in de winkel. Uw klanten kunnen gelijk starten met sparen!

U kunt uw klanten laten sparen voor beloningen die u zelf kunt kiezen. Ook kunt u kiezen voor meerdere spaardoelen, waardoor klanten zelf kunnen kiezen voor welke beloning zij willen sparen.

Het is mogelijk om het spaarprogramma uit te breiden met geautomatiseerde e-mails die in uw eigen huisstijl opgezet worden. Hierdoor hoeft u nooit meer een contactmoment te missen. Lees hier meer over het EasyConnect Plus Programma.

Heeft u meerdere vestigingen met één en dezelfde kassa? Mogelijk kan het dan interessant zijn om te investeren in het bouwen van een kassakoppeling, zodat het loyaliteitsprogramma direct via het kassasysteem toegankelijk is.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

Waarom EasyConnect ook bij uw bedrijf past :

Cadeaukaart module

Koppel uw online cadeaushop aan een offline cadeaukaartsysteem voor maximale afzet.

Spaarkaart

Combineer uw cadeaukaarten met een spaarkaart en beloon uw meest loyale klanten.

De voordelen van EasyConnect

Het EasyConnect programma heeft verschillende toepassingen die elk modulair te koppelen zijn.

  • Snel aan de slag
  • Inzetbaar met digitale of fysieke spaar- of cadeaukaarten
  • Gemakkelijk te bedienen via iPad, iPhone of computer
  • Inzicht in rapportages via het Marketing Dashboard
  • Geschikt voor meerdere vestigingen

Het is ook mogelijk om uw EasyConnect module uit te breiden met automatische e-mailings via de Copernica module. Hierin kunnen verschillende campagnes aangemaakt en verzonden worden in uw eigen huisstijl.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf