Sparen en cadeau

Snel en makkelijk uw spaar- en cadeaukaart combineren

Meer weten?

13 + 8 =

Cadeau- en spaarprogramma

Onze EasyConnect oplossing is los inzetbaar als cadeau- of spaarprogramma, maar het is ook mogelijk om de krachten te bundelen en een compleet programma neer te zetten.

Spaarprogramma

Het EasyConnect spaarprogramma biedt een kant en klare spaaroplossing voor zowel fysieke als digitale spaarkaarten. Het systeem vraagt om een eenmalige inschrijving van de klant met naam en e-mailadres. Deze registratie kan online, via uw website, of op locatie, bij u in de winkel.

Cadeaukaartprogramma

Onze EasyConnect oplossing maakt het mogelijk om uw eigen unieke digitale of fysieke cadeaukaart uit te geven. De cadeaukaarten zijn op te waarderen met een dynamisch bedrag en kunnen in delen verzilverd worden. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen unieke cadeaukaart via de cadeaushop uit te geven.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

10 + 9 =

DataMatch is dbf