Cadeaukaarten

Makkelijk en inzichtelijk cadeaukaarten uitgeven en beheren.

Meer weten?

2 + 1 =

Cadeaukaarten

Onze EasyConnect oplossing maakt het mogelijk om uw eigen unieke digitale of fysieke cadeaukaarten uit te geven. De cadeaukaarten zijn op te waarderen met een dynamisch bedrag en kunnen in delen verzilverd worden. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen unieke cadeaukaart via de cadeaushop uit te geven.

Voordelen

 • Bepaal zelf het cadeaubedrag ;
 • In delen te verzilveren ;
 • Activatie op het moment van verkoop ;
 • Administratieve eenvoud ;
 • Gepersonaliseerde cadeaukaart ;
 • Business-to-business mogelijkheden ;
 • Veilig en fraudebestendig ;
 • Op ieder moment actuele rapportage beschikbaar.

Aanvullende toepassingen

Webshop
DataMatch biedt meerdere manieren waarop onze programma’s via webshops aangeboden kunnen worden.

Webservices/API

Door middel van een SOAP of REST API is het mogelijk om kaarten te bestellen, op te waarderen, betalingen uit te voeren, saldo- en kaartgegevens op te vragen. De API is geschikt voor integratie op websites en webshops en kan daarnaast ook in mobiele toepassingen/apps gebruikt worden.

Web Pagina’s

Door een link naar webpagina’s, die bij DataMatch gehost worden, is het eenvoudig om snel de gewenste cadeaukaart functionaliteit op een site te integreren. Middels deze pagina’s is het mogelijk om transacties uit te voeren zoals opwaarderen/herladen/betalen, tonen van transacties, tonen van kaartinformatie, maar ook het bestellen van gepersonaliseerde kaarten.

Kassakoppeling
De afhandeling van de cadeaukaart dient snel en gebruiksvriendelijk plaats te vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit de winkel verbinding tot het DataMatch retailnetwerk te krijgen. Via kassa integratie is de cadeaukaart functionaliteit beschikbaar zonder extra terminal of andere software in uw winkel. Naast de mogelijkheid om de cadeaukaart in de winkel te verzilveren, kan de cadeaukaart ook gebruikt worden voor aankopen via de webshop. Afhankelijk van de aanwezige techniek in de winkel zijn er verschillende oplossingen en functies mogelijk.
Mobile
Naast aflevering via E-mail is het ook mogelijk om digitale cadeaukaarten naar Wallet apps in mobiele toestellen af te leveren. Een kaart wordt dan gepresenteerd met een QR code of barcode zodat deze ook in winkels gebruikt kan worden. Hiervoor worden wel speciale eisen aan scanner apparatuur in winkels gesteld.
Marketing Dashboard
Portal
Om customer service en technische support afdelingen te ondersteunen zijn diverse functies beschikbaar op een portal. Deze is via een standaard webbrowser beschikbaar en biedt online actuele informatie. Meerdere gebruikers met verschillende rechten en rollen kunnen hierin opgevoerd worden. De portal biedt mogelijkheden zoals kaarten zoeken, kaartgegevens opvragen, transactiehistorie opvragen en kaarten (de)blokkeren.

Rapportage
DM biedt een uitgebreide rapportage mogelijkheid, er zijn verschillende basisrapporten, filiaal, kaarttype of periode mogelijk. Het gaat dan om omzetontwikkeling, bestedingsinformatie, ouderdomsanalyse, floatwaarde ontwikkeling en rapportage voor verrekening met filialen. Mocht de door u gewenste standaard rapportage niet in gebruik zijn dan behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Rapporten zijn beschikbaar in CSV, Excel of PDF formaten en kunnen worden aangeleverd via email, SFTP server of online opgevraagd. Onze rapportage formaten kunnen ook aangepast worden voor aansluiting op een intern verrekensysteem.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Luxe Box

Kartonnen Cadeaukaart

Tweeluik met Slit

Tweeluik met Tray

Deze klanten gingen u voor :

Waarom EasyConnect ook bij uw bedrijf past :

Cadeaukaart module

Koppel uw online cadeaushop aan een offline cadeaukaartsysteem voor maximale afzet.

Spaarkaart

Combineer uw cadeaukaarten met een spaarkaart en beloon uw meest loyale klanten.

De voordelen van EasyConnect

Het EasyConnect programma heeft verschillende toepassingen die elk modulair te koppelen zijn.

 • Snel aan de slag
 • Inzetbaar met digitale of fysieke spaar- of cadeaukaarten
 • Gemakkelijk te bedienen via iPad, iPhone of computer
 • Inzicht in rapportages via het Marketing Dashboard
 • Geschikt voor meerdere vestigingen

Het is ook mogelijk om uw EasyConnect module uit te breiden met automatische e-mailings via de Copernica module. Hierin kunnen verschillende campagnes aangemaakt en verzonden worden in uw eigen huisstijl.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf