Bezoekersregistratie kan enorm tijdrovend zijn. Grote Excel bestanden, aanmeldformulieren, naambadges die vooraf gemaakt moet worden, kortom, veel te veel gedoe. DataMatch heeft hier een gebruiksvriendelijke oplossing voor.

Bezoekers hoeven nooit meer lang in de rij te wachten om geregistreerd te worden. Door middel van uitgestuurde QR code kunnen bezoekers zich eenvoudig registreren op het event. Het digitale entreebewijs komt omhoog op locatie door middel van GPS-technologie. Door  de digitalisering van het registratiesysteem  verloopt het aanmeldproces snel en vloeiends  voor zowel de bezoeker als de gene die de bezoekers aanmeld.

De QR code wordt middels een pdf bestand per e-mail verstuurd of kan als digitale ticket in de wallet van  de smartphone geplaatst worden. Registreren gebeurt door de QR-code te scannen met een iPad/ iPhone op locatie. Het is mogelijk om na de scan de  gegevens naar de labelprinter te sturen waarna een satijnen naamlabel met bijvoorbeeld naam van de bezoeker wordt geprint.  De labels kunnen geheel veilig op kleding geplakt worden. De bezoeker staat als individu geregistreerd en is gekoppeld aan een eigen deelname – contact – en responshistrorie, waar je ten alle tijden inzicht in hebt.

Voordelen van de Evenementen module

  • Makkelijk inzetbaar;
  • Snelle en vloeiende aanmeldprocessen door digitale insteek;
  • Mogelijkheden voor het koppelen van een loyaliteitsprogramma;
  • Mogelijkheden voor het koppelen van een e-mailmodule;
  • Mogelijkheden voor koppeling met labelprinter.

Ben je benieuwd naar wat deze module voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan onze ticket registratie pagina voor meer informatie.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf