Drukwerk & Fulfilment

DataMatch helpt met drukwerk & fulfilment..

Meer weten?

4 + 15 =

Drukwerkexperts

Onze drukwerkexperts kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van druk- en printwerk. Niet u, maar wij zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald en dat het drukwerk volgens de hoogste eisen op tijd wordt afgeleverd op het door u gekozen afleveradres.

Onze experts werken met gerenommeerde organisaties en ontzorgen de klant door het volledig uit handen nemen van het drukwerkproces door verantwoordelijkheid te dragen voor het gehele druk-, print en verzendproces. Vooraf verkennen we uw wensen en zorgen voor een gedegen projectplan. Het proces vanaf ontwerp tot aflevering wordt feilloos gemanaged en deadlines worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Eventuele problemen worden vroegtijdig door ons gesignaleerd en opgevangen zodat u er zeker van bent dat deadlines gewoon worden behaald.

Implementatie van de oplossing

De drukwerkexperts bij DataMatch kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van druk- en printwerk. Niet u, maar wij zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald en dat het drukwerk volgens de hoogste eisen op tijd wordt afgeleverd op het door u gekozen afleveradres.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Drukwerk & fulfilment

Uiteindelijk is het doel om de klant die informatie te sturen die geheel in lijn ligt met zijn/haar koopgedrag. Indien u een persoonlijke mailing wilt sturen, dan kunnen onze database experts eventueel aangeleverde databestanden analyseren en op basis van segmentatiecriteria de juiste selecties maken. De inhoudelijke en logistieke organisatie kunt u met een gerust hart uit handen geven:

 

  • Gebruik maken van de meest geschikte en effectieve druktechnieken.
  • De individuele boodschap in de juiste verpakking op het juiste moment.
  • De boodschap binnen de  gestelde termijn, via de meest effectieve kanalen.
  • Concurrerende prijzen voor uitstekende kwaliteit.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf