Digitale Kraskaart

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze Sales Promotion oplossingen

Meer weten?

7 + 10 =

Inzetten van de Digitale Kraskaart

De digitale kraskaart werkt hetzelfde als de ouderwetse, papieren kraskaart, alleen dan op een smartphone, tablet of computer. In plaats van krassen met een muntje, wordt er nu gekrast met een vinger of muis. De deelnemer ziet na het krassen direct de gewonnen prijs en ontvangt deze ook per e-mail.

Promotionele toepassingen

De inzet van een digitale kraskaart draagt bij aan klantenbinding. Mensen komen graag terug als ze een cadeautje krijgen. Door middel van koppelingen met social media heeft de digitale kraskaart een groot bereik, zodat de kraskaart ook voor acquisitie ingezet kan worden

De digitale kraskaart is ook een middel om klanttevredenheid te meten. Voor het krassen krijgt de deelnemer een aantal vragen. Met een kraskaart als incentive, is de response aanzienlijk hoger dan bij andere onderzoeksmiddelen. De resultaten zijn direct inzichtelijk in de database.

 

Voordelen van de Digitale Kraskaart

  • Mogelijkheid tot koppelen met social media ;
  • Onbeperkte oplage ;
  • Milieuvriendelijk, past in het beleid voor MVO ;
  • Hoge variatie van kraskaarten mogelijk tegen lagere kosten ;
  • Sluit aan bij de gedigitaliseerde maatschappij.

Implementatie van de oplossing

Een digitale kraskaart draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. Zo kunt u de kraskaart inzetten om uw omzet te verhogen, klanttevredenheid te meten of om nieuwe producten in de markt te zetten. Door de vele toepassingen is de kraskaart een flexibel middel geschikt voor elke onderneming.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

We beschikken ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Een unieke winactie

Wilt u echt iets unieks weggeven? Dan kunt u ons speciale Kraskaart Travelpakket inzetten! De winnaar ontvangt dan twee vliegtickets naar keuze, de bestemmingen : Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië. De tickets worden geleverd in een gepersonaliseerd mapje, waarop uw eigen logo pronkt en waar u zelf informatie kwijt kunt. Ook ontvangt de klant kofferlabels en een voucher om de ticket te verzilveren.

Het totaalpakket bestaat uit de Digitale Kraskaart, 50 keer de prijs van 2 tickets en het gepersonaliseerde prijzenmapje.

Deze klanten gingen u voor :

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf