• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Digitale klantenkaart appOfferte aanvragen

  Digitale klantenkaart app

  Dankzij het feit dat wij onszelf al meer dan 15 jaar inzetten voor klantgerichte marketing, hebben wij een enorme variëteit aan loyaliteitsprogramma’s tot onze beschikking. Dit varieert van klantenkaarten, tot innoverende online systemen.

  spaarkaart app offerte

   

  Moderniseren

  Er zijn talloze mogelijkheden om een digitale klantenkaart app in te zetten. Dit varieert van de fysieke klantenkaart, tot aan een klantenkaart via een smartphone applicatie.

  Het ene uiterste, de fysieke klantenkaart, heeft zijn beste tijd gehad. Het andere uiterste, klantenkaart via een een branded applicatie, kost een vermogen.

  Bij DataMatch hebben wij een innovatieve oplossing. Door middel van de eWallet op een telefoon, deze zit standaard geleverd op iPhone apparaten, wordt de telefoon van de klant een draagbare loyalty card. De klant heeft dus altijd en overal de klantenkaart bij zich met de digitale klantenkaart app.

   


   

  Digitale klantenkaart app

  De eWallet, of wel de digitale klantenkaart app, maakt het mogelijk om klantenkaarten, (vlieg)tickets en zelfs toegangskaarten/vouchers allemaal overzichtelijk op één plek te organiseren. Zo gebruik Pathé de eWallet voor filmvoorstellingen, Ryanair en Transavia voor boardingpassen en een groot scala aan bedrijven zetten de digitale klantenkaart app in voor loyalty cards.

  Deze loyalty card komt vanzelf omhoog, op basis van de locatie van de klant. Door middel van GPS technologie gaat dit allemaal automatisch. Op de klantenkaart staan de basisgegevens van de klant en het reeds gespaarde puntenaantal. Via het Marketing Dashboard kunt u de klantprofielen en de gespaarde punten terugvinden eveneens als een totaaloverzicht.

  digitale-klantenkaart-app
  De digitale klantenkaart met QR-code.

   

   


   

  Voordelen klantenkaart app

  Een digitale klantenkaart app levert vele voordelen. Zowel in gebruiksgemak als klantvriendelijkheid. De klant hoeft niks te doen, alleen de kaart downloaden. Daarna hoeft de klant er niet eens meer aan te denken, aangezien de kaart altijd in de smartphone zit en automatisch omhoog komt op locatie via een push notificatie.

  Voordelen van de spaarkaart app

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

  Marketing Dashboard met digitale klantenkaart app

  spaarkaart app marketing dashboard

  Met het loyaliteitsprogramma voor uw winkel(keten) krijgt u het Marketing Dashboard meegeleverd. Het Marketing Dashboard geef inzicht in alle verzamelde informatie vanuit het loyaliteitsprogramma. Zo kunt u als ondernemer een compleet beeld hebben hoe het spaarprogramma het doet over een complete regio en de winkels op individueel niveau kunnen zien hoe hun winkel presteert. Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vind om inzicht in te hebben en kunt u elk moment modules aan/uitschakelen. Doordat het dashboard in eigen beheer is kunt u ten alle tijden geheel kosteloos rapportages en statistieken uitdraaien. Ook is het mogelijk dat u de data die u heeft verzameld vanuit het loyaliteitsprogramma in te zetten. Het dashboard heeft een geïntegreerde e-mail module genaamd Copernica, u kunt meeliften met de lage e-mailingtarieven van DataMatch (we versturen meer dan 1.000.000 e-mails per maand).

   


  Wilt u gebruik maken van een digitale klantenkaart app?

  Neem dan contact met ons op!

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen