GENEREER omzet: START VERKOOP VIA uw online shop

Deze campagne module helpt u snel digitale cadeaukaarten, merchandise en actieproducten te verkopen via uw eigen website.

 

Contact opnemen

sales@dbf.nl

010 – 264 60 60

Snel verkopen via uw eigen website

Voor veel ondernemers is het een onzekere tijd van beperkte of zelfs geen omzet. Dit vraagt om creatieve oplossingen om toch inkomsten te genereren.

Kunnen de klanten niet naar u komen? Breng uw producten dan naar de klanten. Dit kan door het online verkopen van:

  • digitale cadeaukaarten of actievouchers
  • actieproducten, zoals merchandise of fan-pakketten
  • steun-, voedsel- of verzorgingspakketten voor goede doelen
  • symbolische adoptie- of donatiebedragen

… en alle creatieve invullingen die u maar kunt bedenken!

 

> Geld uit verkopen direct op uw rekening

Directe beschikking over gelden uit online verkopen.

> Plug&Play installatie; binnen enkele uren starten

Bereik uw (vaste) klanten door verkoop op uw eigen website en in uw eigen huisstijl. 

Zo werkt het: bekijk de video

Snel online & focus op de toekomst

speciaal voor bedrijven zonder webshop

De campagne module kan op iedere website geplaatst worden en is binnen één werkdag up-and-running.

Marketing rapportages

De campagne module geeft u inzicht in wie, wanneer en waar uw actie gebruikt. Dus ook een marketing tool voor de toekomst.

Bepaal zelf de waarde van uw verkopen

U heeft zelf de regie over het aantal actiecoupons, de waarde van uw producten en voorwaarden die u hieraan wilt verbinden.

Binnen één werkdag starten

 

1. Contact met onze consultant

Wat wilt u graag verkopen? Cadeaubonnen, actieproducten, waardecheques of iets anders. Onze consultant informeert u over de mogelijkheden en inventariseert uw wensen.

2. Plaatsen van de module op uw website

Wij maken de cadeaubonnen of coupons op in uw huisstijl en voegen er de gewenste waarden aan toe. Nu kan de module op uw website gezet worden. Even testen en gaan!

3. Starten met online verkoop

U kunt direct starten met het promoten van uw pagina om zo veel mogelijk verkopen te genereren. De klant ontvangt uw verkoop als QR-code en kan er op een later moment gebruik van maken door de QR-code bij u te laten scannen.

Download productbrochure

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Ervaar zelf wat klanten zullen zien. Bekijk de demo en doorloop geheel vrijblijvend een voorbeeld-bestelling.

Enkele klanten die omzet genereren via online verkopen

Restaurant Instock zet voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart. Ze halen onverkochte producten op die anders verspild zouden worden en maken er heerlijke gerechten van. De maatregelen rondom de Coronacrisis hebben ervoor gezorgd dat het restaurant dicht moet, wat geen inkomsten betekent. Om toch inkomsten te kunnen blijven genereren, verkopen zij extra digitale cadeaubonnen via hun website.

Vaste klanten die het restaurant willen steunen, kunnen dit concreet doen door een digitale cadeaubon aan te schaffen. Er zijn verschillende waardes te koop. Er is een geldstroom uit cadeaubonnen op dit moment, nu het restaurant dicht is. En er is uitzicht op klanten in de toekomst, ze zullen later terugkomen met de cadeaubon.

Restaurant Instock

Attractie- en dierenpark Plaswijckpark verkoopt via de online shop op hun eigen website kraampakketten voor de babydieren en hun ouders. 

Bekijk de actie:
www.plaswijckpark.nl/kraampakketten

De actie is een groot succes! Er zijn al vele pakketten verkocht. De kleine otters, zwanen, stokstaartjes en lammetjes zijn heel blij deze hartverwarmende donaties. 

Attractiepark Plaswijckpark

Beauty kliniek Faceland verkoopt meerwaarde coupons via hun website. Een campagne die wij snel voor hen hebben opgezet. Klanten die door de Corona-maatregelen nu geen gebruik willen maken van lopende acties kunnen op de website van beautykliniek Faceland waardecoupons kopen voor behandelingen op een later moment.

Faceland kan op deze manier  inkomsten blijven genereren. Daarnaast is het een fijne service naar klanten die reeds een behandeling hadden geboekt. Zij kunnen met de coupon de behandeling op een later moment plannen.

Beauty kliniek Faceland

Lees onze blog met klant ervaringen “Digitale cadeaubon maken in onzekere tijden”

Begin vandaag met online verkopen

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op of bel direct 010 – 264 60 60.

offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Heb ik technische kennis nodig voor dit systeem?
Nee, het systeem is simpel en richten wij voor uw in. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn huisstijl elementen, actievoorwaarden en de waarde die u aan de actie wilt verbinden.
Worden mijn klantgegevens veilig verwerkt?
Ja, uw klantgegevens worden veilig verwerkt en zorgvuldig en discreet behandeld. Onze certificaten zijn daarvan het bewijs (PCI en ISAE). We voldoen aan de geldende wet- en regelgeving vastgelegd in de AVG, dus geen zorgen.
DataMatch Loyalty Marketing is een handelsnaam van DBF Loyalty Groep.
DataMatch is dbf