Het Coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Nu veel ondernemers geen inkomsten hebben, vanwege verplichte sluiting zoeken zij naar creatieve opties om op korte termijn inkomsten te genereren. Een digitale cadeaubon maken en verkopen zorgt voor een directe geldstroom en uitzicht op klanten in de toekomst. Creatieve ondernemers zijn met dit idee bij ons gekomen. Afgelopen week hielpen wij hen met het opzetten of uitbreiden van hun digitale cadeaubonnen, coupons en giftcards.

Restaurant Instock zet extra giftcards in

Restaurant Instock zet voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart. Ze halen onverkochte producten op die anders verspild zouden worden en maken er heerlijke gerechten van. De maatregelen rondom het Coronacrisis hebben ervoor gezorgd dat het restaurant dicht moet, wat geen inkomsten betekent. Om toch wat inkomsten te kunnen blijven genereren, verkopen zij nu extra digitale giftcards via hun website.

Vaste klanten die het restaurant willen steunen, kunnen dit concreet doen door een digitale cadeaubon aan te schaffen. Er zijn verschillende waardes te koop. Er is een geldstroom uit cadeaubonnen op dit moment, nu het restaurant dicht is. En er is uitzicht op klanten in de toekomst, ze zullen later terugkomen met de cadeaubon.

De cadeaubonnen worden door Restaurant Instock gepromoot via o.a. social media en 24/7 verkocht via het cadeaukaart systeem direct op de website van Instock. Door een koppeling met Mollie betaalplatform kunnen klanten vertrouwd afrekenen en komt het bedrag direct op de rekening van het restaurant terecht.

Wilt u de ondernemers van InStock steunen? Ga naar de website en bestel een giftcard: www.instock.nl/product/giftcard/

Meerwaarde coupons via website beautykliniek Faceland

Klanten die door de Corona-maatregelen nu geen gebruik mogen maken van lopende acties kunnen op de website van beautykliniek Faceland waardecoupons kopen voor behandelingen op een later moment. Faceland is noodgedwongen gesloten en kan op deze manier toch inkomsten blijven ontvangen. Daarnaast is het een fijne service naar klanten die reeds een behandeling hadden geboekt. Zij kunnen met de coupon de behandeling op een later moment plannen.

Wilt u een coupon kopen voor uzelf of iemand anders? Ga naar de website en bestel een waardecoupon: www.facelandclinic.com/nl/ub/giftcard

 

Wilt u ook snel aan de slag met het online verkopen van digitale cadeaubonnen, giftcards of coupons op uw website? Wij helpen u graag. Blijf sterk en positief! #samensterk

  • 24/7 cadeaukaarten verkopen
  • Beschikbaar voor alle websites
  • Controle over uw eigen cadeaukaarten
  • Verzendkosten instellen
  • Koppeling met Mollie betaalplatform, zodat uw klanten vertrouwd af kunnen rekenen
  • Het bedrag van de verkochte cadeaukaarten komt direct op uw rekening terecht
  • Ook mogelijkheden voor digitale coupons

Meer weten?

9 + 13 =

DataMatch is dbf