• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Digitaal klantenkaart systeemOfferte aanvragen

  Digitaal klantenkaart systeem

   

  Het digitaal klantenkaart systeem van DataMatch: DataMatch Easy Connect. Met dit digitaal klantenkaart systeem kan de klant op elk gewenst moment direct beginnen met het spaarprogramma. Een fysieke klantenkaart valt nog steeds onder de mogelijkheden, echter wordt de digitale variant steeds populairder. Met dit digitaal klantenkaart systeem kan de klant zelf bepalen hoe hij spaart; met de fysieke klantenkaart of een digitale klantenpas in de wallet van de smartphone.

  Sparen met digitaal klantenkaart systeem

  Het sparen met dit digitaal klantenkaart systeem gaat gemakkelijk! Het enige wat nodig is van de klant is zijn naam en e-mail/mobiele nummer. Zodra die gegevens beschikbaar zijn kan de klant direct beginnen met sparen. De klant ontvangt dan via de e-mail/bericht een verzoek om de digitale klantenkaart op te halen, of de ondernemer geeft de klant een fysieke klantenkaart. Deze klantenkaart kan vervolgens gescanned worden door middel van het oog van een tablet (of met barcodescanner) of smartphone.

   

  Vervolgens komen de gegevens van de van de fysieke of digitale klantenpas naar voren. Er kan dan saldo worden toegevoegd op de klantenkaart. Hoeveel punten dit zijn, wat het inhoudt en bij welk bedrag de klant beloond wordt is helemaal aan de ondernemer. Zo kan een ondernemer bepalen dat een klant die 10 punten heeft gespaard, automatisch een voucher in zijn telefoon gepushed krijgt voor een gratis frisdrank. Sparen kan ook op diverse manieren met dit innovatieve loyaliteitsprogramma. Sparen is mogelijk op basis van bezoek (hoe vaak de klant in de zaak is gekomen), op basis van de afgenomen producten of op hoeveel ze hebben besteed. Met dit loyaliteitsprogramma zijn er veel mogelijkheden.

  loyaliteitsprogramma-digitaal-klantenkaart-systeem


   

  De voordelen van een digitaal klantenkaart systeem

  De voordelen van dit digitaal klantenkaartsysteem is dat de digitale klantenkaart automatisch naar voren komt in de smartphone de volgende keer dat de klant in de buurt is van uw onderneming. Zo hoeft de klant niet te zoeken naar zijn digitale klantkaart en zien ze direct uw persoonlijke bericht op de smartphone

  • Digitaal spaarkaart met QR code;
  • Scanable via tablet of smartphone;
  • Punten direct zichtbaar op de smartphone van de klant;
  • Spaarkaart komt automatisch naar boven in de smartphone van de klant bij volgend bezoek.


  Bekijk de digitaal klantenkaart systeem brochure


  Digitaal-klantkaart-systeem-brochure

   


  Meer informatie over het digitaal klantenkaart systeem?

  Wilt u meer informatie over het DataMatch digitaal klantenkaart systeem dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen