• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on dec 12, 2014 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Deze drie betaalinnovaties mag u niet missen!

  Deze drie betaalinnovaties mag u niet missen!

   

  Alle innovaties op het gebied van betaalmethodes zijn moeilijk bij te houden. Ondanks deze snelle veranderingen, mag u de volgende drie betaalinnovaties zeker niet missen!

  Betaalinnovatie #1. Sign2Pay

  Door middel van een handtekening is het mogelijk om online te betalen. De Belgisch-Nederlandse startup Sign2Pay maakt betalen mogelijk door een krabbeltje op de tablet of smartphone. Volgens Sign2Pay is dit veel veiliger dan betalen via de reguliere manier ( pincodes of wachtwoorden). De eigenaren van deze betaalmethode geven aan dat het even veilig betalen is als biometrische authenticatie (DNA/vingerafdruk herkenning). Het ingebouwde algoritme in het systeem herkent de krabbel en zorgt ervoor dat de betaling automatisch wordt voltooid en afgeschreven. Het systeem controleert op honderden datapunten, bijvoorbeeld de snelheid van schrijven.

  betaalinnovatie

   

  Betaalinnovatie #2. BAM Checkout

  Met het BAM Checkout systeem kunnen de gebruikers de mobiele checkout-experience verbeteren. Online shoppers scannen bij de check-out hun persoonlijke ID kaart en betaalkaart. Zo worden ze automatisch doorgeleid naar het betaalveld. Dit moet er voor zorgen dat het betaalproces sneller en gemakkelijker gaat. Uiteindelijk is het doel om de conversie van het checkoutproces te verhogen, dus ervoor te zorgen dat minder bezoekers afhaken bij het betaalproces.

  Tevens biedt het scannen van de ID kaart andere voordelen, zoals het controleren van de leeftijd van de koper. De functie voor deze betaalmethode is geschikt voor Android en iOS-bestuuringssystemen en kan worden gebruikt voor betalingen via Visa en Mastercard.

  betaalinnovatie

  Betaalinnovatie #3.
  Banken bieden wearables als betaalmethode

  In Nederland is de innovatie van het wireless betalen nog maar net begonnen, terwijl de banken in Spanje al een volgende stap hebben gezet in het innovatietraject; betalen via wearables.

  De Spaanse bank CaxiaBank biedt haar klanten de mogelijkheid om contactloos te betalen via een bandje. Dit waterdichte bandje is voorzien van een kleine chip met versleutelde klantgegevens.
  De chip maakt gebruik van de NFC technologie, lees het korte artikel over ‘Innoveren als winkeleigenaar?’ voor meer informatie. (Artikel opent in nieuw tabblad.) Voor deze technologie zijn er meer dan driehonderdduizend kassa’s aangesloten, waarmee het te gebruiken is. Wanneer de transactie is voltooid, ontvangt de gebruiker hierover een bericht op de bijbehorende applicatie.

  betaalinnovatie

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>