• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on sep 1, 2017 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  DataMatch in het nieuws!

  DataMatch in het nieuws!

  In de meest recente uitgave van Misset Horeca, 18 augustus 2017, staat DataMatch in de schijnwerpers! In het artikel `Loyaliteit biedt kansen´ komt DataMatch aan het woord over de toepassing van loyaliteitsprogramma´s in de horeca!

   

  nieuwsbrief

   


   

  De behoefte aan loyaliteitsprogramma’s in de horeca neemt toe. De laatste anderhalf jaar is er een zichtbare toename in het aantal horecabedrijven dat interesse heeft in, of aanvraag doet voor een loyaliteitsprogramma.

  Ook bij DataMatch sluiten wij geregeld horecabedrijven aan. Een mooi voorbeeld hiervan is o.a. onze klant, De Foodhallen.

  Voor de Foodhallen Amsterdam heeft DataMatch een digitaal overkoepelend giftcardsysteem opgezet. Met dit systeem kunnen bezoekers van de Foodhallen op een centraal punt een giftcard opladen en deze in delen bij de horecabedrijven verzilveren.

  Een dergelijke opzet zorgt ervoor dat bijvoorbeeld met een bedrijfsuitje iedereen kan eten wat hij of zij wil, zonder het gedoe met geld en afrekenen per stand. Men laadt gewoon de kaart op, rekent af middels een scan en gaat lekker eten.

  foodhallen-amsterdam-1200x520

   


   

  Geen hinder voor personeel

  n veel horecabedrijven wordt gewerkt met personeel dat jong en ongeduldig is, net als veel gasten tegenwoordig. Het is daarom belangrijk dat het loyaliteitsprogramma zodanig is ingericht dat het personeel er snel en makkelijk mee kan werken.

  De doorlooptijd in de horeca is kort, klanten en personeel zitten niet te wachten op ingewikkelde handelingen en lange spaartermijnen, maar willen direct boter bij de vis. Daarom zetten wij veel spaarprogramma’s in de horeca in met een digitaal tintje.


  Meer weten over loyaliteitsprogramma’s in de horeca?

  Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe uw loyaliteitsvraagstuk opgelost kan worden!

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

   

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>