Communicatiestrategie op basis van data

Hoe zorg je voor loyalere klanten die meer besteden?

Meer weten?

9 + 7 =

Communicatiestrategie op basis van data

Hoe zorg ik ervoor dat klanten loyaal aan mij blijven? Dat gaat verder dan het hebben van een goed product of dienst en het bieden van gewaardeerde service. Een uitstekende klantrelatie en gepersonaliseerde activatie zijn essentieel voor het creëren van loyale klanten. Een passende communicatiestrategie helpt om ervoor te zorgen dat consumenten vaker kopen, meer besteden en ambassadeurs worden van uw merk.

E-mailmarketing op basis van klantprofielen

Met de juiste data en daaruit volgende klantprofielen kan een passende communicatiestrategie worden opgesteld. Een strategie toegespitst op de verschillende doelgroepen van uw bedrijf, zodat zij bijvoorbeeld relevante gepersonaliseerde e-mails ontvangen. E-mailmarketing op basis van klantprofielen biedt u de mogelijkheid om bepaalde promoties of nieuwe producten te promoten bij een specifieke klantengroep.

Omni-channel communicatiestrategie

Door alle kanalen samen te brengen in één klantomgeving, kunt u gedurende het hele koopproces communiceren met klanten. Van oriëntatie tot aankoop en aftersales. Middels data krijgt u inzicht in wat er onder uw doelgroep(en) speelt op verschillende momenten. Hierop kan de communicatiestrategie afgestemd worden om zo klanten frequenter te laten kopen of meer te laten besteden per aankoop. Zowel off- als online uw (potentiële) klanten op het juiste moment een passende communicatieboodschap en informatie tonen, daarbij kunnen wij u helpen.

Implementatie van de oplossing

Inzicht verschaffen en data omzetten naar succesvolle marketing- en communicatiestrategieën: daarom werkt u samen met DataMatch.

het verzamelen van data

Data is essentieel voor het optimaliseren van uw communicatiestrategie. Wij helpen u bij het verrijken en vergroten van uw klantendatabase en de vertaling van deze data naar een passende communicatiestrategie.

Loyalty oplossingen en sales promotion

Middels loyalty programma’s creëren we loyale klanten die vaker terugkomen, meer besteden per aankoop en uw merk aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Marketing services

Wij kunnen altijd met u meedenken over de invulling van uw marketing- en communicatiestrategie en zetten uw data om naar succesvolle (loyalty) marketing campagnes.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf