• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Centrale klantdata

   

  De Loyalty Engine

  Loyaliteitsprogramma’s, klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectieve manieren om binding met je klanten te creëren. Om te zorgen dat de grote hoeveelheden date beheersbaar blijven hebben we onze eigen Loyalty Engine. De Loyalty Engine is een CRM-systeem dat u één overzichtelijk marketing dashboard biedt waarin u eenvoudig met uw loyaliteitsprogramma’s kunt werken. Zo kunt u uw kassasysteem of webwinkel koppelen met onze marketingdatabase en vervolgens eenvoudig de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogramma’s in een rapportage bekijken.

   

  Datamatch is een enorm belangrijke schakel in de communicatie naar onze klanten

  – Patricia van Grootveld – ICI Paris XL  

   


   

  Centrale klantdata blonde vrouw kassa

  Onze klantendatabase met de winkelverkopen is al jaren in vertrouwde handen bij DataMatch.

  Jacco Crezee – Directeur Purdey

  Eén systeem met centrale klantdata, voor u en uw klanten

  Via onze webbased applicatie kunt u zeer eenvoudig uw loyalty campagnes beheren, analyseren en rapporteren. U kunt de software zien als een verlengstuk van uw klantenservice. Dankzij de software kunt u op een persoonlijke wijze met uw klanten communiceren. De klanten die deelnemen aan uw loyaliteitsprogramma’s kunnen zich eenvoudig aanmelden. Nadat zij zich hebben aangemeld kunnen zij via een persoonlijke webapplicatie hun persoonlijke gegevens inzien en eventueel aanpassen. Zo werkt u met één systeem voor uw centrale klantdata, wel zo gemakkelijk!


  Vraag eenvoudig een demo aan

   


   

  Effectief cross- en upsellen

  Het Marketing Dashboard dat bij onze software wordt opgeleverd biedt u de mogelijkheid klanten te belonen op basis van hun aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit aan uw bedrijf. Eén van de grote voordelen die de software uw onderneming kan bieden is het stimuleren van persoonlijke Cross-en upselling. U kunt aan de hand van de verzamelde gegevens bepalen hoe u de klant het beste kunt benaderen en stimuleren om een aankoop te doen.

  Centrale klantdata _ figuur

  Dankzij DataMatch hebben wij nu betrouwbare en transparante klantgegevens waarmee we een succesvol loyalty programma draaien.

  Frank Biegstraaten – Van Gils


  Spaarprogramma’s

  Maak klanten loyaal aan uw onderneming met een van onze loyaliteitsprogramma’s en koppel de data aan het marketing dashboard.

  centrale klantdata _ klantenkaart

  Geef uw klanten privileges met een klantenkaart. Koppel de kaart met uw kassasysteem en met het marketing dashboard.

  Lees meer…

  centrale klantdata _ appLoyalty anno nu. Benut de technische mogelijkheden van deze tijd om uw klanten nog loyaler te maken met onze Spaar app.

  Lees meer…

  centrale klantdata - webshop spaarprogrammaKlanten terug laten keren in uw webwinkel. Maak van uw webwinkelbezoekers loyale klanten door een effectief loyaliteitsprogramma.

  Lees meer…

  centrale klantdata _ klantenkaart-womenDe papieren cadeaubon is verleden tijd. Maak kennis met de voordelen van een cadeaupas en creëer meer omzet.

  Lees meer…

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen