De laatste tijd merken wij dat cadeaukaarten enorm in trek zijn. Wij hebben verschillende cadeaukaart oplossingen, die hier te bezichtigen zijn, maar het best lopende product is de simpele kartonnen cadeaukaart.


De cadeaukaart

De kartonnen cadeaukaart is volledig gemaakt van duurzaam geproduceerd karton en is verkrijgbaar in twee formaten. In A6 formaat (105×148) en in A5 formaat (148,5×210)

De cadeaukaart is voorzien van een opmaak in de huisstijl en een QR code aan de binnenkant.

De cadeaukaart kan voorzien worden van door u aangeleverde afbeeldingen en teksten. De waarde van de cadeaukaart is dynamisch instelbaar en het bedrag kan, indien u dat wilt, in delen verzilverd worden door het op- en afboeken via de QR-code.

kartonnen-cadeaukaart


Klanten

In de afgelopen 6 maanden hebben wij 10 nieuwe klanten aangesloten voor onze cadeaukaarten met elk een eigen verhaal en product.

Deze klanten kozen zelf hun ontwerp en formaat en zo werden het praktische cadeaukaarten. De één meer gericht op een chique cadeau, een ander die perfect om een fles wijn past aan een lintje en weer een ander die perfect in de portemonnee past.

Voor Wijnhandel Peeters maakten wij een cadeaukaart op A5 formaat. Met zijn extreem chique uiterlijk is deze cadeaukaart een ideale gift voor de fervente drankliefhebber. Binnenin is er ruimte om het bedrag, de gever en de rede voor het cadeau in te vullen.

Voor Van Kesteren Wijnen werd er een chique zwarte cadeaukaart op A6 formaat ontworpen. Door het A6 formaat is de cadeaukaart perfect geschikt om met een lint aan een fles wijn te hangen om cadeau te doen. Binnenin de kaart is er ruimte om het bedrag in te vullen en een persoonlijke boodschap achter te laten voor de ontvanger.

 

kesteren-peeters-cadeaukaarten


Voordelen

Het hebben van een cadeaukaartsysteem levert voordelen op. Zo zal het verkopen van cadeaukaarten een stimulans zijn voor uw omzet. Niet alleen door de verkoop, ook omdat er nieuwe klanten geworven worden die via kennissen een cadeaukaart ontvangen.

Ook heeft het voor de klant voordelen om met onze cadeaukaarten te werken. Dit omdat de waarde dynamisch te bepalen is en het bedrag te verzilveren is in delen. In de optie om het bedrag in delen te laten verzilveren bent u als ondernemer volledig vrij.

Doordat elke cadeaukaart onder de QR-code ook een nummer heeft, is het ook mogelijk om de kaart via de webshop te laten verzilveren.

cadeaukaart-binnenkant


Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht op onze cadeaukaart pagina. Hier vindt u informatie over al onze cadeaukaart oplossingen.


Meer informatie over cadeaukaartsystemen?

Wilt u meer informatie over cadeaukaartsystemen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens
Tel     :  010 462 22 28

E        : info@datamatch.nl

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]