Cadeaukaart detailhandel

Een moderne cadeaukaart, perfect voor de detailhandel.

Digitale cadeaukaart voor het MKB

De digitale cadeaubon, winkels als de Primera hangen er tegenwoordig vol mee. Datamatch verzorgt voor het Nederlandse MKB en de detailhandel de realisatie van digitale cadeaukaarten. Gekoppeld aan het Marketing Dashboard (het loyaliteitssysteem waarmee u klantgegevens analyseert) zorgt u ervoor dat u uw klanten nog beter kunt bedienen. Een digitale cadeaukaart biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele cadeaubon. U kunt namelijk de koper van de kaart zelf de waarde laten bepalen. Deze ligt vaak hoger dan de vaste bedragen.

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart voor detailhandel staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY

Wij ontwikkelen loyaltyprogramma’s, waar de cadeaukaart voor detailhandel onderdeel van is, waarmee we bedrijven helpen klanten aan zich te binden en de klantrelatie te verdiepen.

DATA VAN CADEAUKAARTEN

Cadeaukaart systemen voor de detailhandel bieden interessante inzichten voor u als ondernemer. Wij kunnen begeleiden in het beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren en activeren van klantdata en rapporteren de resultaten aan u.

MARKETING SERVICES DETAILHANDEL

DataMatch beschikt over een breed assortiment van marketing services, waarvan een cadeaukaart voor detailhandel onderdeel kan zijn. Wij zetten uw data om in succesvolle marketingcampagnes.

Voordelen van de digitale cadeaukaart

  • Uw klanten bepalen zelf het cadeaubedrag.
  • Uw klanten bepalen zelf het cadeaubedrag.
  • U heeft minder waardepapieren in de winkel
  • U kunt met door middel van statistieken de prestaties van de cadeaukaarten bijhouden

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

8 + 14 =

DataMatch is dbf