Cadeaukaart produceren

Een moderne cadeaukaart producten

Meer weten?

12 + 13 =

Weg van de traditionele cadeaukaart

De traditionele cadeaubon is inmiddels niet meer van deze tijd. In winkels als Primera en Albert Heijn ziet u tegenwoordig rekjes vol hangen met cadeaupasjes / kaartjes. Een cadeaukaart biedt verschillende voordelen in vergelijking tot de traditionele cadeaubon. Een bijvoorbeeld is dat de koper van de kaart zelf de waarde kan bepalen. Uit ervaring weten wij dat het werken met vaste waarden over het algemeen zorgt voor lagere bedragen. Wanneer een consument zelf de waarde van een cadeaukaart mag bepalen zal hij/zij vaak een hoger bedrag op de kaart zetten. Om deze voordelen zijn er steeds meer bedrijven die een eigen cadeaukaart produceren.

Omzetgroei en nieuwe klanten

De cadeaukaart kan worden gezien als een volwaardig marketinginstrument. De kaart realiseert omzetgroei en/of laat nieuwe klanten kennis maken met uw product of dienst. Het vergroot daarmee dus uw naamsbekendheid en uw omzet.

Cadeaukaartpakketten voor het MKB

Datamatch heeft speciaal op het MKB gerichte cadeaukaartpakketten ontwikkelt. Laat Datamatch uw cadeaukaart produceren en geniet op korte termijn al van de voordelen die een eigen cadeaukaart u kan bieden. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Hoe steekt het cadeaukaartsysteem in elkaar?

Lees hieronder hoe het cadeaukaartsysteem in elkaar steekt. Wilt u een uitgebreide demo? Laat uw gegevens achter, wij nemen graag persoonlijk contact met u op.

  • Binnen 3 weken is de kaart operationeel
  • Geschikt voor meerdere vestigingen
  • Dynamische waardebepaling
  • Verzilveren in deelbedragen
  • Gemakkelijk bedienen via een tablet of laptop
  • Een upgrade naar loyalty card is mogelijk
  • Inclusief financiële rapportages
  • Optioneel verrekening mogelijk middels facturatiemodule
  • Volledige inzage in resterend tegoed van een kaart via de Persoonlijke Pagina

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Klantdata

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

7 + 7 =

DataMatch is dbf