Cadeaukaart ontwerpen

Ontwerp een moderne cadeaukaart.

Een moderne cadeaukaart ontwerpen

De traditionele cadeaubon heeft zijn langste tijd wel gehad. Winkels als Primera en Albert Heijn hangen vol met cadeaupasjes. Een cadeaukaart biedt verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele cadeaubon. Zo kunt u bijvoorbeeld de koper van de kaart zelf de waarde laten bepalen. Uit ervaring weten wij dat de waarde die een consument aan een cadeaukaart koppelt vaak hoger ligt dan de voorheen vastgestelde bedragen.

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Voordelen van het cadeaukaartsysteem

  • Klanten bepalen zelf het bedrag;
  • Klanten verzilveren het bedrag in delen;
  • U heeft minder waardepapieren in de winkel;
  • U kunt aan de hand van statistieken de prestaties van uw cadeaukaart op de voet volgen.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf