Cadeaukaart laten maken

Laat een moderne cadeaukaart maken!

Een moderne cadeaukaart laten maken

De traditionele cadeaubon is een sterk verouderd verkoop middel. Tegenwoordig kunt u uw eigen cadeaukaart laten ontwerpen die volledig zal worden geïmplementeerd in uw bedrijf. Een cadeaukaart biedt meerdere voordelen ten opzichte van de traditionele cadeaubon. Een voorbeeld van zo’n voordeel is dat de koper zelf kan bepalen welke waarde hij/zij aan de cadeaukaart toekent.

 

Meer omzet

Uit ervaring weten wij dat consumenten zelf meestal hogere waarden aan de cadeaukaart toekennen dan wanneer er enkel vastgestelde bedragen beschikbaar zijn. Door o.a. deze voordelen zijn er steeds meer bedrijven die een cadeaukaart laten maken.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.

LOYALTY

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Voordelen van de moderne cadeaukaart

    • Klanten bepalen zelf het bedrag;
    • Klanten kunnen het bedrag in delen verzilveren;
    • U heeft minder waardepapieren in de winkel;
    • U kunt aan de hand van statistieken de prestaties van de cadeaukaart op de voet volgen.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf