• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on jun 21, 2016 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Business Challenge Rotterdam 2016

  Business Challenge Rotterdam 2016

  16 Juni 2016 was DataMatch aanwezig bij de Business Challenge Rotterdam 2016. Dit evenement, dat zich op de middenstip van Stadion Feijenoord afspeelde, was een memorabele dag.


   

  Business Challenge Rotterdam

  Tijdens de Business Challenge Rotterdam kreeg een ieder uitgebreid tijd en gelegenheid om netwerken te onderhouden en uit te breiden. Veel bedrijven waren aanwezig met een stand. Hierdoor kregen men goed de kans om eens te netwerken en om prospects binnen te halen.

  Met een grote variëteit aan bedrijven, een aantal interessante workshops en natuurlijk een mooi uitzicht, was de Business Challenge Rotterdam zeker een mooi evenement.

  Business Challenge Rotterdam


  DataMatch en MKB Rotterdam

  Het is dan ook niet gek, dat DataMatch en MKB Rotterdam van deze bijzondere aangelegenheid gebruik maakten om een partnercontract te ondertekenen.

  In samenwerking met MKB Rotterdam is er een systeem opgezet. Leden van het MKB Rotterdam zullen de MKB Voordeelkaart ontvangen. Hier zitten allerlei verschillende voordelen aan gebonden. In ruil voor deze voordelen, verzamelt MKB Rotterdam nog meer gegevens over haar leden. Tevens verzorgt DataMatch een geautomatiseerde registratiesysteem. De bezoekers van de events van MKB Rotterdam krijgen de mogelijkheid om zich te registreren op een event via een fysieke/digitale klantenkaart of ticket. Wanneer het toegangsbewijs wordt geregistreerd print de dymo label automatisch de label uit van de bezoeker die direct geplakt kan worden op het jasjes. Dat betekent geen wachtrijen meer bij de registratie, geen gedoe met het bevestigen van een label aan uw jasje en een veel betere klantervaring voor de bezoekers van de evenementen van MKB Rotterdam.

  Business Challenge Rotterdam 2016 was weer een uniek evenement. Voor het tweede jaar op rij bleek het stadion een bijzondere plek waar ook een zakelijk evenement uitstekend tot zijn recht komt.

  Business Challenge Rotterdam


  Onze loyaliteitsprogramma’s

  Lees hieronder de werking van het loyaliteitsprogramma. Neem voor een uitgebreide demo contact met ons op.

  • Binnen 2 weken operationeel
  • Geschikt voor meerdere vestigingen
  • Dynamisch systeem
  • Gemakkelijk bedienen via een tablet, mobile, laptop of via kassa
  • Aanvullen met cadeaukaart systeem mogelijk
  • Inclusief financiële rapportages
  • Volledige inzage in resterend tegoed via de Persoonlijke Pagina

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>