Advies over klantenbinding.

Ontdek meer manieren om uw klanten te binden

DataMatch Loyalty Marketing

DataMatch heeft jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van klantgerichte marketing en geeft een tevreden groep klanten advies over klantenbinding. Dagelijks houden wij ons met veel plezier bezig met het verkrijgen en behouden van uw klanten, en het opbouwen van een goede klantrelatie.

Loyale klanten doen meer herhaal aankopen
Loyale klanten hebben een hogere conversiegraad
Loyale klanten besteden gemiddeld meer

Onze producten

Met de producten en diensten die wij bieden bent u ten eerste in staat om op een geschikte wijze klanten te benaderen en te werven. Vervolgens gebruiken we de resultaten om een succesvolle klantrelatie op te bouwen met uw klanten. Uit ervaring weten wij dat het verzamelen van geschikte gegevens en het op een juiste manier gebruiken van deze gegevens de sleutel is tot het opbouwen van een goede relatie met de klant. Op deze pagina lichten wij u beknopt toe hoe wij u kunnen helpen de klantloyaliteit te verhogen.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

LOYALTY

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Oplossingen voor klantenbinding

Om uw klantdata te verzamelen bieden wij uitgebreide spaarprogramma’s inclusief spaarkaarten. Een spaarprogramma stelt u in staat om veel data over uw klant te vergaren. Deze data biedt u inzicht in het koopgedrag van de klant. Maar nog belangrijker is om de juiste acties te verrichten met de verzamelde gegevens! DataMatch levert u een eenvoudig systeem waarmee u zelf in staat bent om de date te analyseren en naar wens klantgroepen te segmenteren

Dit systeem heet het ‘Marketing Dashboard.’ Het Marketing Dashboard is een zeer gebruiksvriendelijk CRM- systeem dat iedere marketeer of retailer in staat stelt om 24/7 snel en eenvoudig met klantdata te werken.

Een kleine greep uit onze klanten

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf